psychologen
anniki
Fysio
motiv-eet
logopediepraktijk
Tandheelkundig
Aalsterveld Psychologen
psychologen aalsterveldAalsterveld Psychologen is een psychologenpraktijk GBGGZ waarin een persoonlijke benadering en aandacht voor uw capaciteiten en wensen steeds voorop staat. De praktijk biedt behandeling aan kinderen, jongeren en volwassenen. Naast individuele behandelingen en trainingen is er de mogelijkheid voor relatie- en gezinsgesprekken. Ook kan er (indien nodig) psychologisch onderzoek worden gedaan.
De Fysioo
de fysiooDe fysioo biedt gewone fysiotherapie en probeert dat ongewoon goed te doen. Of je nu een sportblessure of ouderdomsklachten hebt, je wil revalideren of je moet omgaan met je diabetes: de fysioo helpt je graag weer op de been. De fysioo is er voor alle leeftijdsgroepen en gaat positief en laagdrempelig te werk. Kom (weer) in beweging en loop binnen bij een van onze vestigingen. Ontdek wat de fysioo voor je kan betekenen.
Motiv-eet
motiveetMotiv-eet is een diëtistenpraktijk voor
 dieet, -voeding en lifestyle adviezen. Bij Motiv-eet kunt u terecht voor o.a. begeleiding bij; overgewicht, diabetes, darmklachten of het verbeteren van uw voeding. Ook kinderen zijn van harte welkom. Er wordt een persoonlijk voedingsadvies op maat gemaakt, dat bij u past. Motiv-eet helpt u graag op weg naar een goed gewicht en een gezonde leefstijl.
Logopediepraktijk C.Achterberg
contessa achterbergLogopediepraktijk C.Achterberg onderzoekt, behandelt en begeleidt kinderen en volwassenen met problemen die te maken hebben met communicatie, eten en drinken. De logopedie kent vier behandelgebieden: Taal, Stem, Spraak en Gehoor. Daarnaast behandelen logopedisten aanverwante stoornissen als afwijkende mondgewoonten en problemen met de ademing. Hierdoor kunnen logopedische behandelgebieden die van andere hulpverleners overlappen. De praktijk werkt daarom samen met de andere zorgverleners die deel uit maken van Topzorg.
Tandheelkundig Centrum Beuningen
Tandheelkundig Centrum dat is gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Persoonlijke aandacht staat daarin centraal, ondanks dat het een grote praktijk is met diverse specialisaties, houdt u altijd dezelfde tandarts als aanspreekpunt en regisseur van uw gebit. Daarnaast wordt de mondzorg in al zijn facetten aangeboden met een specifieke aandacht voor preventie van tandheelkundige aandoeningen.
Annikki van der Plaats huid- & oedeemtherapie
annikki van der plaatsAnnikki van der Plaats huid- & oedeemtherapie staat voor ervaring, zorgvuldigheid en kwaliteit. Van de huidtherapeuten mag u een vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering verwachten waarbij voldoende ruimte is voor overleg en duidelijke voorlichting. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Annikki van der Plaats huid- & oedeemtherapie behandelt onder meer acne(littekens), pigmentvlekken, littekens, overbeharing en lymfoedeem.